fbpx

Syksyn luento-ohjelma julkaistu

Syksyn 2019 luentosarjan teemana on “Itseni näköinen elämä”.

Naiseuteen liittyy ristiriitaisia rooleja ja odotuksia. Media ja kulttuuri luovat tietynlaista kapeaa kuvaa siitä mitä naiseus on. Naisiin kohdistuu paineita suhteessa ulkonäköön, vanhemmuuteen ja suorittamiseen. Oma naiseus voi tuntua olevan hukassa, jos yrittää sopeutua ulkoisiin vaatimuksiin ja keskittyy tavoittelemaan täydellisyyttä. Erilaiset elämänkriisit, kuten sairastuminen, avioero tai työttömyys voivat myös saada pohtimaan suhdetta omaan naiseuteen. Hyvä olo ja onnellisuus on kuitenkin mahdollista saavuttaa kääntämällä katse aluksi omaan sisimpään.

Syksyn luentosarjassa käsitellään mm. sitä, miten omaa hyvinvointia voi parantaa itsetuntemusta lisäämällä ja omia voimavaroja tunnistamalla. Minkä näköisen elämän sinä haluaisit luoda itsellesi? Tule Naistenkartanon luennoille oppimaan itsestäsi lisää!

Syksyllä on yleisöluentojen lisäksi luvassa muitakin tapahtumia sekä Helsingissä että Tampereella. Järjestämme toiminnallisia luentoja/työpajoja sekä paneelikeskustelun moninaisesta naiskuvasta I love me -messuilla joille osallistumme myös näytteilleasettajana. Lue lisää syksyn tulevista tapahtumista täältä.

Syksyllä alkavien uusien NOVAT-ryhmien käynnistysaikataulut ja infotilaisuudet löydät täältä.